اینتل معتقد است که تراشه هورسریج۲ کامپیوترهای کوانتومی را به عملی شدن نزدیکتر کرده و باعث فاصله بین این کمپانی و رقبایش شده.
به گزارش دریچه فناوری از سینت، اینتل روز گذشته از چیپ کنترلر هورسریج ۲ برای کامپیوترهای کوانتومی رونمایی کرد که این نقطه عطفی در عملی شده این کامپیوترهای انقلابی خواهد بود.
هورسریج ۲ خود به تنهایی یک پردازنده کوانتومی محسوب نمیشود، اما راهکاری برای حل چالشهای برقراری ارتباط با پردازنده های کوانتومی با هزاران کیوبیت خواهد بود.
این چیپ دومین چیپ کیوبیت کنترلر از این خانواده است که در سال ۲۰۱۹ معرفی شد.
اینتل در این حوزه با غول های فناوری مانند IBM و Google در حال رقابت است و با عرضه این تراشه امیدوار است که بتواند پردازنده ای با کیوبیت های بیشتر نسبت به رقبای خود عرضه نماید.
ساخت کامپیوترهای کوانتومی کلید حل مسائلی است که کامپیوتر های امروزی قادر به حل آنها نمی باشند و طرفداران این کامپیوتر ها در انتظار تحقق این رویا برای حل مسائل علمی پیچیده می باشند.
در کامپیوترهای کوانتومی، برخلاف کامپیوترهای صفر و یکی کلاسیک می توان داده ها را همزمان در چندین حالت ذخیره و انواع جدیدی از محاسبات را از طریق یک پدیده فیزیک کوانتوم به نام درهم تنیدگی که کیوبیت ها را به هم پیوند می دهد پردازش نمود.
Monday, 18 January , 2021